Suodatin

Atooppinen ihottuma
Astma
Nenäpolyypit
Holding hands

Mitä sinulle kuuluu?

Kuinka voit? Onko sinulla jotain erityisiä huolenaiheita? Mitä toivoisit hoidoltasi? Niin yksinkertaisia kysymyksiä mutta niin tärkeitä silloin kun sairaus painaa ja vaivaa mieltä ja kehoa.

Ensimmäinen talvi atooppisen ihon kanssa

Atooppinen ihottuma on minulle melko uusi asia. En ole vielä oikein tottunut elämään tämän taudin kanssa. Tekstissäni haluan kertoa teille, millaista on ollut elää atooppisen ihottuman kanssa tähän asti ja miten hoidan ihottumaani.

Pakkas oksa

Terveiset atoopikon talvesta

Lempikuukauteni joulukuu on alkanut mukavan talvisissa tunnelmissa ainakin täällä Pohjois-Karjalassa. Pakkasiakin on saatu, mistä tavallaan tykkään, mutta kireät ilmat kyllä kuivattavat ihoani.

Uusi elämäni atoopikkona

Olen Saara, 19-vuotias opiskelija. Atooppinen ihottuma on minulle varsin uusi asia, enkä ole vielä tottunut tämän ihosairauden kanssa elämiseen. Tässä tekstissä haluankin kertoa siitä, millaista ihottuman kanssa eläminen on ollut tähän asti ja miten olen päässyt sen hoidon kanssa alkuun. 

Ihanaa, kun hoidetaan

Kevät keikkuen tulevi!

Ihoasiantuntijasairaanhoitaja Teija kertoo kokemuksista atooppisten sairauksien parissa

Nainen soveltaa kosteusvoidetta

Miten hoidan atooppista ihoani?

Lempikuukauteni joulukuu on alkanut mukavan talvisissa tunnelmissa ainakin täällä Pohjois-Karjalassa. Pakkasiakin on saatu, mistä tavallaan tykkään, mutta kireät ilmat kyllä kuivattavat ihoani.

Joulu

Mistä voimavaroja atooppisen ihottuman hoitoon?

Tervehdys teille tässä vuoden pimeimmässä hetkessä! Edellisen kerran kun kirjoittelin, odottelimme kesää ja nytpä onkin joulun odotus käsillä. Kuinkahan aika kuluu aina vain nopeammin, mitä enemmän vuosia kertyy? Toivottavasti teillä oli hyvä kesä ja syksy ja tallensitte talvea varten erityisen...

naisen luonto

On yli miljoona hyvää syytä ottaa influenssarokote - astma on yksi niistä

Syksy

Pähkinäallergia, minullako?

Syksy saapui ja sen myötä pähkinäallergiadiagnoosi ja ajoittainen hoitoväsymys. Syksy on kuitenkin itselleni mieluisaa aikaa ja harrastukset piristävät arkea.

Toiveikasta kesää

Toiveikasta kesää

Tässä keskikesän kohdalla kesälomaa odotellessa mielessä pyörivät toiveikkaat odotukset ja ajatukset: kunpa tulisi kauniit kesälomasäät! Kunpa ehtisin tehdä haaveilemiani asioita! Kunpa osaisin olla rauhassakin ja levätä talven rasituksista! Toiveita on meillä jokaisella ja parhaimmillaan niistä kasvaa voimavara, jota kohti suuntaudumme...

Kevättä rinnassa – ja vähän allergiaoireita pinnassa?

Tänä keväänä on käynyt taas niin selväksi tuo vanha sanonta kevään tulemisesta keikkuen. Oli niin kiva nauttia jo huhtikuussa hetki lämpöisistä päivistä ja illoista, antaa auringon valon helliä sydäntä, mieltä ja ihoa. Aurinko ehti kuivattaa tiet ja maat, monet kasvitkin...

Kevät ja allergiat

Allergiat atoopikon haasteena

Siitepölyaika on taas pian täällä. Omaksi onnekseni olen elämäni aikana säästynyt pahemmalta siitepölyallergialta. Siitepöly on saattanut jonkun verran vaikuttaa ihoni tilaan, sekä silmät ja nenä ovat voineet kostua hieman helpommin. Minun atooppisen ihottumani tila pomppii ylhäältä alas muutenkin nykyään aika...